ich-zapfe

Boston shaker, rustfritt stål 304 med kobberutseende, 28 oz


Artikkelnummer NEW-7325

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 261.82
NOK 209.52 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Boston shaker, rustfritt stål 304 med kobberutseende, 28 oz

Med Boston Shaker Undedel laget av høykvalitets rustfritt stål og en innovativ VINYL-kaldebeskyttelse, er det å lage cocktailer så enkelt som aldri før. Med en imponerende kapasitet på 28 oz / 828 ml kan du lage generøse cocktailporsjoner til gjestene dine.

Fordeler:

  • Innovativ VINYL-kaldebeskyttelse for perfekt isolering av cocktailen din
  • Dobbel bunnplate for feilfri stabilitet
  • Høykvalitets og holdbart rustfritt stål
  • Ideell for profesjonell bruk eller hjemmebruk

Enten du er en lidenskapelig hjemmeblander eller en erfaren barproff, passer denne undelen perfekt for alle typer cocktailer. Den doble bunnplaten bevarer stabiliteten og forhindrer uønsket tipping. Kapasiteten på 28 oz gjør det mulig å forberede generøse cocktailporsjoner.

Elegant og allsidig:

Shakeren er ikke bare et uunnværlig verktøy i enhver bar, men også et stilig tilbehør. Det elegante rustfrie ståldesignet gir baren din et profesjonelt preg. Dens store kapasitet og VINYL-isolering gjør den til et allsidig og effektivt verktøy for å lage flere drinker samtidig.

Bestill nå Boston Shaker Undedel i rustfritt stål og opplev en ny dimensjon av cocktailmiksing!

Ekstra fordeler:

  • Presisjon i hver blanding: Den doble bunnplaten på Boston Shaker Undedel sikrer ikke bare stabilitet, men gir også en jevn blanding, slik at hver dråpe av dine ingredienser blandes perfekt sammen, og resultatet blir en velbalansert cocktail som vil imponere selv de mest kresne ganer.
  • Langvarig kvalitet: Laget av høykvalitets rustfritt stål, er denne shakeren bygget for å vare. Den tåler hyppig bruk uten å miste sin glans eller funksjonalitet, og vil være en pålitelig følgesvenn i årevis med cocktailmiksing.
  • Allsidig bruk: Uansett om du er i en travel bar eller underholdende hjemme, vil Boston Shaker Undedel være ditt go-to-verktøy for å lage en rekke cocktailer. Fra klassiske drinker til moderne kreasjoner, denne shakeren er din nøkkel til å utforske og eksperimentere med forskjellige smaker og oppskrifter.
  • Enkel rengjøring: Etter en hektisk kveld med bartending, er det siste du vil tenke på å bruke tid på å rengjøre utstyret ditt. Heldigvis gjør det enkle designet på Boston Shaker Undedel det til en lek å rengjøre. Bare skyll den med varmt vann og mild såpe, og den vil være klar for neste bruk på kort tid.
  • Profesjonell ytelse hjemme: Med denne shakeren kan du ta dine cocktailferdigheter til neste nivå og skape drinker som ser ut og smaker som om de ble laget av en ekspert bartender, rett fra komforten av ditt eget hjem.
  • Stilig tillegg til din bartending arsenal: Ikke bare er Boston Shaker Undedel et funksjonelt verktøy, men den slanke og elegante designen gjør den også til et attraktivt tillegg til din bar eller kjøkken. Den vil definitivt tiltrekke seg oppmerksomhet og få deg til å se ut som en profesjonell når du blander dine favorittdrinker.
  • Garantert tilfredshet: Vi er så sikre på kvaliteten og ytelsen til Boston Shaker Undedel at vi tilbyr en 100% tilfredshetsgaranti. Hvis du av en eller annen grunn ikke er helt fornøyd med produktet, vil vi refundere kjøpet uten spørsmål. Det er vår forpliktelse til å sikre at du er fullstendig fornøyd med ditt kjøp.

Vare-ID 453983
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 668 g
Netto vekt 668 g
dimensjoner 93×93×180mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: